Cap Horn

Rijnsburg

Je voeten bungelen in het water, een drankje is binnen handbereik.
Straks nog even een tochtje over het water, of blijven we lekker zitten en schenken we nog eens bij? Zo ziet het goede leven in Cap Horn er straks uit.

Op een unieke plek, omgeven door water wordt het prachtige Cap Horn ontwikkeld. Hier komen 24 herenhuizen, 24 twee-onder-één-kap woningen en 5 vrijstaande villa’s met uitzicht op/of direct gelegen aan het water.

Cap Horn wordt een zeer gevarieerd en sfeervol woonwijkje gelegen op een schiereiland in Rijnsburg. Het bijzondere hieraan is dat de twee-onder-één-kap woningen en de vrijstaande villa’s allemaal een eigen aanlegsteiger hebben in de achtertuin. De riante herenhuizen hebben stuk voor stuk een eigen karakter met een ruime zonnige tuin op het zuiden. Zo is het dus heerlijk wonen aan het water naast Oegstgeest, Leiden en de Kagerplassen.

De herenhuizen kijken allemaal uit op het Oegstgeesterkanaal en hebben een tuin op het Zuiden, de tuinen van de twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande villa’s liggen met een eigen aanlegsteiger allemaal aan de Oude Vliet. Met een bootje vaar je zo naar de meest prachtige meren in de buurt.

Wil je wonen aan het water? Dan is er goed nieuws! De verkoop van de woningen in Cap Horn gaat aanstaande vrijdag 5 juni om 10.00 uur online van start. Schrijf je in voor de woning van jouw keuze. De inschrijfperiode loopt tot woensdag 17 juni 23:59

Benieuwd naar hoe Cap Horn er uit komt te zien? Ga voor meer informatie en impressies van de woningen naar de projectwebsite van Cap Horn. Wil je informatie ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Cap Horn.